Referenties

“Brenda was als office manager een zeer gemotiveerde en breed inzetbare medewerkster. Snel van begrip, oplossingsgericht en een goed gevoel voor processen en prioriteiten. Brenda heeft in korte tijd veel werkzaamheden opgepakt en deze met enthousiasme en toewijding uitgevoerd.”
Albert Zeeman, eigenaar Premium Voices (18 september 2019)

“Brenda heeft bij ons een nieuwe rol opgetuigd en vormgegeven door in korte termijn een netwerk van mensen om haar heen te verzamelen met hetzelfde doel, waaruit een werkgroep is ontstaan. Daarnaast heeft zij op gestructureerde wijze nieuwe klanten geïmplementeerd en bestaande klanten geïnventariseerd voor implementatie. Dit heeft Brenda gedaan door haar talent in organiseren en de verbinding te zoeken met collega’s om haar heen. Daarnaast is ze erg collegiaal en behulpzaam, kortom: een fijne collega die ik zeker kan aanbevelen!”
Arjan Peters, Manager Operational Excellence and Innovation bij Manpowergroep Nederland (19 januari 2019)

“Brenda heeft gedurende de periode 1 mei 2016 tot 30 april 2017 in de functie van Implementatieconsultant de volgende werkzaamheden verricht: Het ondersteunen van implementaties van nieuwe klanten in de ruimste zin des woords, waarbij Brenda als brug heeft gefungeerd tussen de afdelingen Sales en Operations & Support.
Wij hebben haar leren kennen als een accurate procesdenker die haar werk altijd met grote inzet en professionaliteit heeft verricht” – Sjoerd Bazen, manager Operations & Support bij WePayPeople (19 april 2017)

“Brenda heb ik ervaren als een positieve, pro- actieve gedreven dame tijdens onze samenwerking bij WePayPeople . Ze neemt initiatief, stelt doelen en weet deze te behalen. Zij is een prettige en betrouwbare collega om mee samen te werken.” – Marjan Smid, relatiemanager bij WePayPeople (30 januari 2019)

“Tijdens onze samenwerking , heb ik jouw ervaren als een doelgericht , daadkrachtig persoon. Die dmv. snel schakelen en adequaat handelen onze implementatie tot een snel en goed einde (cq. begin) heeft gemaakt. Ik wens jou dus ook al het goeds in de toekomst!” – Rick Veldhuizen, eigenaar Induflex personeelsdiensten (10 april 2017)