Brenda en haar sidekicks!

Sinds 1 september 2020 neemt de 34-jarige kaaskop Brenda zelf de regie in handen om zo de mooiste dingen uit het leven te halen. Ze is alweer 17 jaar samen met Paul, trotse moeder van de 5-jarige Bart en baasje van hond Hugo en kat Minny. Door het flexibel indelen van haar tijd kan ze in haar vrije tijd genieten van koken, lange wandelingen met de hond maken en leuke uitstapjes maken met het gezin. Ook voor het regelen van een weekendje weg met vrienden draait ze haar hand niet om. Opgeladen gaat Brenda daarna weer aan de slag met administraties, een adviesrapport voor een organisatie, processen overzichtelijk uitwerken en het management én de medewerkers op de hoogte houden zodat iedereen deelneemt aan de nieuwe koers voor de volgende stap in vooruitgang!

Hugo, kantoorhond

Hugo is de jonge enthousiaste Border Aussie die graag aan de voeten van Brenda ligt na een lange wandeling in de open velden. Nieuwe tricks leren, spelen met de buurhond en al kauwend op een kluif toekijken hoe Brenda aan het werk is…wat wil je nog meer als hond?

Minny, kantoorpoes

Al een echt bejaarde dame met haar 13 jaar doet Minny niets liever dan de hele dag slapen. Vanaf haar toren houdt ze een oogje toegeknepen op het computerscherm van Brenda en vraagt ze zo nu en dan om een aai over haar hoofd. Is geen hondenliefhebster.